Avantaje Confort Urban Residence Rahova

0% Comision

comision 0%Venim in intampinarea dorintei dumneavoastra de a achizitiona o garsoniera sau un apartament cu 2 sau 3 camere in cadrul ansamblului rezidential Confort Urban Residence Rahova si va oferim posibilitatea de a cumpara casa mult dorita prin intermediul biroului nostru de vanzari cu 0% comision, direct dezvoltator. Uitati de grijile comisioanelor si profitati cat mai curand de ofertele noastre. Va asteptam!

Vizionare Gratuita

vizionare gratuitaUn alt serviciu care va este pus la dispozitie de biroul nostru de vanzari direct dezvoltator este serviciul de vizionări gratuite, transportul fiind asigurat cu maşinile companiei. Vizionările şi prezentările ansamblului residential Confort Urban Residence Rahova vor fi făcute de către consilierii noştri, gratuit, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege cu grijă apartamentul dorit. Acest serviciu va este oferit de luni până sâmbătă, inclusiv. Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic la 0726.171.129 şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cu prioritate cererea dumneavoastră, sau puteţi merge direct la biroul nostru de vanzare direct de la dezvoltator din Str. Pucheni nr. 139-149, Sector 5, Bucuresti unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi, dispuşi să vă ofere informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre.

Consiliere gratuita

preevaluare gratuiaVă însoţim şi vă consiliem gratuit până la momentul semnării contractului de vânzare cumpărare, la Biroul Notarului Public. Vizionarea ansamblurilor, prezentarea ofertelor imobiliare şi contactul cu dezvoltatorul imobiliar sunt facilitate de către consilierii noştri şi nu sunt taxate (comision 0%).

Modalitati de plata

modalitati de plata Confort Urban Residence RahovaSunt acceptate toate formele de credit: credit “Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar, leasing-ul imobiliar etc, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului.

Practic tot ce trebuie sa faceti dvs este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare necesara (1000 euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti de la consilieri de vanzari,consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului.

In cazul in care se opteaza sau se doreste o plata esalonata a locuintei alese de dvs., reprezentantii Confort Urban Residence va pot oferi o marja de timp ce variaza de la 1 an pana la 2 ani in functie de particularitatea situatiei pentru achitarea integrala a imobilului.

catalog Confort Urban Rahova
Rasfoieste catalogul
Confort Urban Residence Rahova
in format pdf
Descarca
Pagina de Facebook