Confort Urban Garden - Confort Urban Park Residence
A7C08476 scaled

Confort Urban Garden

O oaza de lux in apropierea centrului orasului, pentru cei care cauta o vila spatioasa, insotita de cele mai moderne facilitati si dotata cu finisaje de cea mai inalta calitate

Apartamente

Layer 45

Vile

Layer 17

Spatii de joaca

spatii

Spatii verzi

Confort Urban Decembrie23 10

Acest proiect isi propune sa ofere o experienta de viata inovatoare, combinand conceptul de confort la standarde moderne cu necesitatea de spatii verzi, esentiale pentru o viata sanatoasa.

Veti putea observa un nou trend care a castigat amploare in 2020 si care continua sa se dezvolte si in 2023 - prezenta spatiilor generoase de vegetatie, care completeaza cu succes facilitatile si confortul oferite de un ansamblu rezidential de mare anvergura.

Acum ai ocazia sa te bucuri de un stil de viata distinct in Urban Garden, un proiect dedicat tuturor celor care isi doresc o vila moderna si spatioasa, amplasata intr-un mediu nou si sanatos, in apropierea centrului Capitalei. Aici vei gasi finisaje de calitate superioara si facilitati de ultima generatie.

A7C08468

Urban Garden Residence

Acest proiect rezidential se evidentiaza prin amenajari spatioase, solutii de economisire energetica, intimitate si o excelenta conectare la viata urbana. Fiecare vila este construita cu meticulozitate la detalii, asigurand o calitate premium la un pret accesibil.

Proiectul imobiliar se remarca prin:

  • Spatii verzi

  • Eficienta energetica

  • Intimitate

  • Calitate premium

  • Pret atragator

Fiecare detaliu este conceput cu grija pentru a va oferi intimitate, libertate, siguranta si posibilitatea de a socializa, adaptandu-va la un stil de viata nou si sanatos.

Ansamblul ofera o gama variata de facilitati, inclusiv spatii verzi pentru petrecerea timpului in aer liber,un loc minunat special conceput pentru relaxare dupa o zi incarcata. De asemenea, ansamblul beneficiaza de acces la transportul public, oferind posibilitatea de a ajunge rapid la zonele de interes, centrul Bucurestiului si principalele artere ale orasului.

Fiecare locuinta este proiectata cu atentie la detalii, avand un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

Urban Garden Residence

Tipuri de vile disponibile

TIP 1 6

139.900 euro

+ TVA
Vila Tip 1 - Vandut

Nr. Camere: 4 Camere

Inaltime: P+2E

S.U.: 117.81 mp

S.C: 172.59 mp

Curte + Terasa: 50.20 mp

TIP 2 6

129.900 euro

+ TVA
Vila Tip 2 - Vandut

Nr. Camere: 4 Camere

Inaltime: P+2E

S.U.: 113.99 mp

S.C: 161.68 mp

Curte + Terasa: 40.20 mp

TIP 3 6

129.900 euro

+ TVA
Vila Tip 3 - Vandut

Nr. Camere: 4 Camere

Inaltime: P+2E

S.U.: 114.20 mp

S.C: 161.68 mp

Curte + Terasa: 40.20 mp

TIP 4 6

139.900 euro

+ TVA
Vila Tip 4 - Vandut

Nr. Camere: 4 Camere

Inaltime: P+2E

S.U.: 117.90 mp

S.C: 172.56 mp

Curte + Terasa: 90 mp

TIP 5 6

138.900 euro

+ TVA
Vila Tip 5 - Vandut

Nr. Camere: 4 Camere

Inaltime: P+2E

S.U.: 114.22 mp

S.C: 161.68 mp

Curte + Terasa: 80 mp

Imobilele sunt concepute pentru a fi cat mai accesibile si pentru a raspunde in totalitate nevoilor actuale ale pietei imobiliare. Acest proiect este doar inceputul pentru Urban Garden, un brand care are in vedere dezvoltarea unei varietati de locuinte tip vila, oferind calitate premium la un pret accesibil.

Urban Garden reprezinta debutul unei noi ere in domeniul imobiliar, mai ales in segmentul rezidential de case si vile. In aceasta era, tehnologia inteligenta integrata, eficienta energetica sporita si calitatea superioara a imobilelor livrate sunt elemente absolut necesare si esentiale.

Urban Garden este un proiect mixt ce reflecta tendintele actuale din domeniul imobiliar, dezvoltat in Sectorul 5 al Capitalei. Acesta cuprinde imobile de tip vila cu regim de inaltime redus, construite in zona de Sud-Vest a Bucurestiului, in proximitatea celor mai mari proiecte rezidentiale din aceasta zona, precum si imobile de locuinte colective cu regim mic de inaltime, de tip bloc.

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama variata de optiuni de locuinte, inclusiv garsoniere si apartamente de tip studio, pana la apartamente generoase cu 2 sau 3 camere, insotite de balcoane in stil terasa.

A7C08492i 1

In apropierea ansamblului se regasesc centre comerciale ample, hypermarketuri, terase si restaurante, scoli si gradinite, clinici medicale private si farmacii, saloane de infrumusetare si sali de fitness & wellness.

Urban Garden isi propune sa aduca o abordare proaspata pe piata imobiliara, cu un concept rezidential unic, perfect adaptat cerintelor societatii moderne. Proiectul se evidentiaza prin designul sau contemporan, dotarile premium si finisajele de calitate superioara.

Facilitatile oferite sunt de cea mai inalta calitate, astfel incat va puteti bucura de o viata confortabila si lipsita de griji. Puteti sa va relaxati in zonele verzi si parcurile din apropiere, sa va bucurati de o plimbare sau de o cafea la terasa unui restaurant elegant sau sa faceti cumparaturi in unul dintre centrele comerciale aflate in zona.

Se pliaza perfect pe stilul tau de viata

Proiectul reuseste sa imbine perfect nevoia de intimitate si siguranta, dorinta de a adopta un stil de viata sanatos si nou, cu nevoia de socializare si acces facil la o gama larga de facilitati, precum transport public, zone de interes, centrul Bucurestiului si artere principale, zone comerciale extinse, hypermarketuri, restaurante si terase, scoli si gradinite, clinici medicale private si farmacii, saloane de infrumusetare si sali de fitness & wellness, si spatii verzi pentru recreere in aer liber.

Se pliaza perfect pe stilul tau de viata

In pas cu vremurile

Dotarile standard ale vilelor de la URBAN GARDEN sunt de cea mai inalta calitate, cu accent pe confort si eficienta energetica. Fiecare vila beneficiaza de incalzire in pardoseala la parter si sisteme de incalzire conventionale la etaj, centrale termice proprii de la Immergas si sisteme de aer conditionat, asigurand o temperatura optima in orice sezon.

In pas cu vremurile

Locuri de joaca

Gradinile amenajate cu gazon, parcarea pavata si aleile asfaltate completeaza experienta deosebita pe care o ofera acest ansamblu rezidential. In plus, eficienta energetica crescuta a acestor locuinte iti permite sa economisesti bani si sa reduci impactul asupra mediului inconjurator, astfel incat sa poti avea un stil de viata eco-friendly, un stil care a devenit atat de necesar in 2023.

Locuri de joaca

Spatii verzi

De asemenea, rezidentii de la URBAN GARDEN se pot bucura de cel de-al doilea parc verde, Urban Garden Park, gandit special pentru un stil de viata sanatos si activ. Acesta dispune de locuri de odihna si mobilier urban, zone special amenajate pentru miscarea in aer liber, alergare sau mers pe role si bicicleta.

Spatii verzi

Design interior

In cazul in care doriti sa personalizati vila dupa preferintele dumneavoastra, departamentul de design al proiectului va sta la dispozitie. In Urban Garden Residence, transformarea locuintei alese in “acasa” devine o placere cu ajutorul departamentului de design. Acest departament isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului si este alcatuit din specialisti in domeniu care colaboreaza cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, Avalon Romania.

Design interior

Smart Home

Proiectul Urban Garden Residence aduce in prim plan tehnologia smart integrata, care iti permite sa controlezi de la distanta locuinta, prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei, cu hubul smart home dotat cu senzor de fum inclus.

Smart Home

De asemenea, rezervoarele incastrate si dusurile walk-in va ofera un confort deosebit, iar tamplaria PVC marca Veka cu 5 camere, cu sticla tripan, asigura o izolare fonica si termica excelenta.

4 Hansgrohe Rainfinity Overhead shower 250 1jet EcoSmart 9 lmin with wall connector L1092 1080x530 1

Urban Garden Bloc 1

Nr.camere Pret Schita
2 camere
Tip 1
73.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 1
2 camere
Tip 2
57.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 2
2 camere
Tip 3
58.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 3
2 camere
Tip 4
74.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 4
2 camere
Tip 5
57.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 5
3 camere
Tip 6
64.400 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 6
Garsoniera
Tip 7
45.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 7
3 camere
Tip 8
79.400 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 8
3 camere
Tip 9
77.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 9
3 camere
Tip 10
69.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 9
2 camere
Tip 11
53.900 euro TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 10
3 camere
Tip 12
70.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc1 TIP 8

Urban Garden Bloc 2

Nr.camere Pret Schita
2 camere
Tip 1
61.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 1
2 camere
Tip 2
67.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 2
2 camere
Tip 3
69.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 3
2 camere
Tip 4
67.400 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 4
2 camere
Tip 5
69.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 5
2 camere
Tip 6
59.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 6
Garsoniera
Tip 7
58.900 euro + TVA - Vandut Urban Garden bloc2 TIP 7

Beneficiind de facilitati moderne si inteligente, de proximitatea fata de centrul orasului, aceasta comunitate exclusiva va ofera posibilitatea unui stil de viata deosebit, personalizat, verde.

Alegerea unei comunitati urbane potrivite poate fi la fel de esentiala ca si alegerea casei in sine. Amplasamentul potrivit poate face diferenta intre a fi inconjurat de agitatia si haosul orasului sau a trai in pace si liniste, departe de zgomotul cotidian.

Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale Urban Garden, situat intr-o locatie excelenta care ofera acces rapid si convenabil la mijloacele de transport in comun, precum autobuzele R427, R428, R464, 117 si 227 si tramvaiul 32. In plus, ansamblul nostru este inconjurat de parcuri frumoase, malluri si centre comerciale de renume, cum ar fi Parcul Humulesti, Parcul Pecineaga, Parcul Carol, Cora Alexandriei, Liberty Mall, Vulcan Value Center si Afi Cotroceni.

A7C08435
A7C08437
A7C08442
A7C08443
A7C08444
A7C08445
A7C08447
A7C08468
A7C08471
A7C08475
A7C08476
A7C08479
A7C08480
A7C08481
A7C08484
A7C08492i
A7C08495
A7C08512

Urban Garden se afla, de asemenea, la o distanta accesibila de punctele de interes esentiale, inclusiv un magazin local la doar 5 minute distanta de mers pe jos si centrele medicale, cu o farmacie si o clinica medicala la doar 9 minute distanta.

Pentru copii, exista o scoala si o gradinita la doar 250 de metri de ansamblu, iar daca esti in cautarea unei cafenele sau a unui restaurant pentru o intalnire cu prietenii, ai la dispozitie o varietate de optiuni la numai 5 minute distanta.

Urban Garden este amplasat strategic, oferind un acces rapid si facil catre o varietate de puncte de interes, precum si mijloace de transport in comun.

Acest lucru va permite sa beneficiati de avantajele si facilitatile orasului, dar si de linistea si frumusetea unei zone rezidentiale verzi. In ansamblu, aceasta locatie este ideala pentru a-ti construi caminul de vis, intr-un mediu confortabil, convenabil, modern si verde.

slider gradient green

Divizia financiara Credit24h.ro

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

Analiza financiara gratuita, pregatirea dosarului si asistenta pe care o oferim, fac demersul dumneavoastra mult mai rapid si mai confortabil.

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image