Confort Urban Park - Confort Urban Park Residence
ELM07391 1 scaled

Confort Urban Park Residence

Suntem onorati si mandri sa anuntam continuarea dezvoltarii celui mai mare ansamblu rezidential de locuinte din Sectorul 5, Confort Urban Park Residence.

Blocuri

Apartamente

Suprafata teren

spatii

Spatii verzi

Confort Urban Decembrie23 10

Pentru ca suntem mereu atenti la detalii si pentru ca facem lucrurile cu pasiune, am decis alaturi de echipele noastre de design sa va oferim posibilitati multiple de amenajare a noilor dumneavoastra locuinte !

Apartamente cu facilitati premium

Am demarat procesul de rezervari pentru blocul 5 Confort Urban Park Residence,  o etapa noua si entuziasmanta in cadrul proiectului nostru rezidential.

Aceasta noua etapa se distinge si prin introducerea unor serii de facilitati si imbunatatiri atent concepute, cu scopul de a oferi rezidentilor un nivel superior de confort si calitate a vietii.

Printre acestea se numara sistemul de incalzire prin pardoseala, care ofera o distributie uniforma a caldurii in intreaga locuinta, precum si pregatirea infrastructurii pentru instalarea sistemelor de aer conditionat, asigurand un climat interior optim indiferent de sezon.

In plus, incepand cu blocul 5 se vor integra sisteme moderne de panouri solare destinate alimentarii zonelor comune in imobilele ce urmeaza sa fie edificate, un pas important catre sustenabilitate si reducerea costurilor de intretinere.

De asemenea, balcoanele noilor locuinte vor fi inchise conform unor standarde prestabilite, oferind astfel un spatiu suplimentar ce poate fi utilizat pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice.

 Aceasta caracteristica adauga un plus de valoare apartamentelor, extinzand spatiul de locuit si oferind o vedere panoramica fara a compromite confortul termic.

Mai mult, proiectul rezidential este in curs de obtinere a precertificarii Green Homes, un aspect ce subliniaza angajamentul fata de constructiile eco-friendly si eficienta energetica.

 Aceasta initiativa nu doar ca protejeaza mediul, dar asigura si un standard de viata superior pentru toti rezidentii, promovand sanatatea, bunastarea si reducerea amprentei de carbon.

In consecinta, noile unitati locative ce urmeaza a fi construite incepand cu data de 1 ianuarie 2024 in cadrul proiectului Confort Urban Park Residence reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care se afla in cautarea unei locuinte moderne, confortabile si accesibile .

Brandul Confort Urban Residence a fost lansat acum 11 ani de catre o companie romaneasca tanara si ambitioasa, reprezentand o initiativa rezidentiala remarcabila si impresionanta, care a reusit sa creeze una dintre cele mai accesibile si dinamice zone rezidentiale noi din Sectorul 5 al Capitalei.

Proiectele imobiliare dezvoltate sub brandul Confort Urban Residence se inscriu astazi in categoria elitista a ansamblurilor rezidentiale, proiectate si gandite pentru a oferi clientilor finali nu doar o simpla locuinta, ci un camin deosebit in cadrul unui ansamblu de renume din Capitala, in care confortul, intimitatea si siguranta sunt prioritati absolute.

Aceste investitii majore in piata rezidentiala din Romania continua sa aduca beneficii semnificative pentru toti cei care aleg sa locuiasca in aceasta zona noua, dinamica si in continua crestere din Sectorul 5, Bucuresti.

WhatsApp Image 2023 06 07 at 16.36.41 1

In prezent, suntem mandri sa anuntam ca proiectul Confort Urban Residence numara deja cca. 3000 de apartamente locuite, cu un total de peste 40 de blocuri care fac parte din acest complex rezidential exceptional, insotite de diverse facilitati complementare.

 Am reusit sa cream in timp un mediu sigur si prietenos pentru familiile care cauta un camin confortabil, accesibil, care vine la pachet cu o multime de facilitati pe care le consideram absolut necesare unei vieti moderne.

Proiectele noastre sunt situate la doar cativa kilometri de Piata Unirii si ofera, pe langa accesul intr-o comunitate tanara, vibranta si sigura, o serie de posibilitati de business deoarece, acestea sunt insotite de zone comerciale ample in care exista deja o mare varietate de magazine, restaurante, spatii comerciale diverse, supermarketuri, saloane de infrumusetare, farmacie si chiar o sala de fitness ultra moderna pentru sport & intretinere corporala.

Aceste facilitati sunt amplasate de regula la parterul blocurilor noastre sau in proximitate, fiind menite sa completeze, dar sa si ridice gradul de confort al rezidentilor nostri, oferindu-le astfel un pachet complet in proximitatea caminului lor.

Cu o istorie impresionanta care ne face mandri, avand peste 3.000 de locuinte exceptionale pe care le-am livrat in ultimii ani si inclusiv titlul de “Cel mai mare ansamblu rezidential din Sectorul 5”, suntem incantati sa anuntam o noua etapa a proiectului nostru.

Sursa: Confort Urban Residence

ELM07395 2

Noul Confort Urban Park Residence

Aceasta noua etapa va reflecta experienta vasta acumulata in ultimii ani, pasiunea si dedicarea pe care le-am investit in fiecare faza a proiectului, precum si calitatea inegalabila a produselor noastre, care ne-au conferit o notorietate deosebita pe piata imobiliara din Romania.

Odata cu debutul acestui nou proiect, vom continua sa dezvoltam un cartier modern si prosper, pozitionat la doar 7 km distanta de centrul Bucurestiului. Localizat in imediata vecinatate a institutiilor publice, a centrelor comerciale si a punctelor majore de interes, acest cartier va reprezenta o conexiune perfecta catre toate aceste facilitati esentiale.

Noile cladiri sunt atent concepute si proiectate cu grija, avand in vedere nu doar impactul asupra intregii zone, ci si asupra mediului inconjurator. Magazinele si serviciile disponibile la nivelul parterului si in imediata lor apropiere au fost create pentru a satisface atat nevoile rezidentilor, cat si pe cele ale celor care isi desfasoara activitatea in zona sau pur si simplu tranziteaza zona.

confort urban evolution

Imobilele noi care alcatuiesc proiectul Confort Urban Park Residence se evidentiaza prin designul lor contemporan, insotit de o arhitectura excelenta ce utilizeaza nuante de culori calde si linii clare, iar materialele si echipamentele folosite in amenajarea acestor noi locuinte sunt acum de calitate premium, puse in opera de catre cele mai renumite companii din domeniu.

Noul proiect se desfasoara pe o suprafata de peste 22.000 mp si cuprinde  6 blocuri cu regim de inaltime P+8E+9E retras, dispunand de peste 7.000 mp de spatii verzi, o zona speciala dedicata relaxarii si petrecerii timpului liber, dar si o promenada comerciala  complet noua, in cadrul careia se vor regasi numeroase spatii si magazine de proximitate.

Securitate deplina

Accesul in ansamblu este complet securizat, fiind dotat cu o bariera si supravegheat video non-stop. Aceasta noua etapa va fi complet delimitata de cele anterioare, chiar daca se afla in imediata vecinatate.

Securitate deplina

Diversitate si rafinament

Proiectul ofera aproximativ 600 de unitati locative diverse de la garsoniere spatioase, pana la apartamente cu 4 camere foarte generoase, cu suprafete cuprinse intre 42 si 97 mp utili, excelent compartimentate si finisate exceptional.

Diversitate si rafinament

Pozitionare excelenta

Ansamblul rezidential beneficiaza de o pozitionare excelenta, oferind multiple si rapide cai de acces; este situat la doar 10 metri distanta de statia STB Confort Urban, asigurand acces facil la transportul public. Infrastructura ansamblului este completa si moderna, iar proiectul este conectat la toate utilitatile Capitalei.

Pozitionare excelenta

Promenada Comerciala

Accesul auto si pietonal in zona rezidentiala este rapid, iar noua investitie imobiliara se afla in imediata vecinatate a institutiilor de invatamant, unitatilor spitalicesti, gradinitelor si creselor, marilor centre comerciale si hipermarketurilor, precum si a centrelor de afaceri si a pietelor renumite, cum este cazul Targului Pucheni.

Promenada Comerciala

Acces facil

In plus, este important de mentionat ca in imediata vecinatate a proiectului vor incepe lucrarile la unul dintre cele 10 drumuri radiale, care vor lega centrul Capitalei de A0. Acest lucru va facilita accesul rapid si usor catre orice destinatie din Bucuresti sau din afara orasului, in special pentru rezidentii zonei care tranziteaza zona.

Acces facil

Intreaga comunitate din zona Confort Urban Residence se afla intr-o continua dezvoltare, iar planurile de viitor ale Autoritatilor Publice, si ale sectorului privat sunt vizeaza atragerea de noi investitii si dezvoltari, cu scopul de a face aceasta zona o locatie atractiva pentru un numar cat mai mare de oameni.

Avand foarte multe spatii verzi si un nivel de poluare redus in comparatie cu alte zone ale orasului, acest nou cartier atrage tot mai mai multi locuitori care doresc sa traiasca intr-un mediu curat, linistit si nu in ultimul rand, sigur.

Confort Urban Park Residence este un adevarat cartier nou construit de la zero pentru cei care cauta o experienta urbana moderna, un cartier in care ai la dispozitie o gama larga de optiuni de shopping, restaurante, locuri de relaxare, precum si o varietate de spatii verzi si zone de joaca pentru copii.

Arhitectura deosebita, contemporana, cu elemente liniare si volumetrie simpla, compartimentarea exceptionala a apartamentelor, functionalitatea impecabila a intregului complex, precum si atentia acordata amenajarii zonelor aferente, cu alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, zone de joaca pentru copii bine concepute, spatii verzi si zone special amenajate pentru relaxare, sunt motive suficiente pentru a va indruma atentia catre aceasta oferta generoasa de locuinte spatioase, finisate cu atentie si disponibile la un pret avantajos, in noul Confort Urban Park Residence.

  • Parcarile sunt amenajate cu atentie la nevoile locatarilor, astfel incat sa fie suficiente si usor accesibile, iar caile de acces interioare sunt asfaltate si luminate nocturn.
  • Compartimentarea exterioara si interioara realizata din caramida Porotherm asigura siguranta si izolarea fonica intre unitatile locative. Pentru confortul si distractia copiilor sunt amenajate locuri de joaca si terenuri de sport, iar spatiile verzi si de relaxare sunt disponibile pentru toti locatarii.
  • Structura solida a cladirii este asigurata de stalpi si diafragme din beton armat, iar sapa si tencuiala mecanizata Baumit ofera un aspect uniform si de calitate.
  • Nu in ultimul rand, blocurile sunt dotate cu lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar zonele comune si scarile vor fi finisate cu aceeasi rigurozitate si atentie la detalii.
  • Toate utilitatile sunt furnizate de catre Enel, Distrigaz si Apa Nova, iar supravegherea video permanenta asigura nivelul de securitate necesar in cadrul intregului ansamblu.

Localizare

Confort Urban Park Residence este localizat pe Soseaua Salaj nr. 383A, in Sectorul 5 al Bucurestiului, la o distanta de doar 7 km fata de centrul orasului.

Ansamblul beneficiaza de o conexiune excelenta la reteaua de transport in comun, avand in apropiere autobuzele 117, 139, 220, 226 si 227, precum si tramvaiul 32, facilitand astfel accesul rapid catre cele mai importante puncte din oras.

MicrosoftTeams image

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image