Confort Urban Residence - Confort Urban Park Residence
nika tchokhonelidze BsMich3ZsH8 unsplash scaled

Istoria brandului Confort Urban Residence

Cel mai mare proiect imobiliar din Sectorul 5 al Capitalei

Confort Urban Decembrie23 10

Bazele proiectului Confort Urban Residence au fost puse in anul 2012, cand au inceput primele lucrari de constructie, iar de la inceputul anului 2013, Confort Urban Residence Rahova a livrat anual cate 8 blocuri complet finalizate, cu un numar de aproximativ 500 de apartamente.

In anul 2017 a fost infiintata SIMEDO CONSTRUCT S.A., o noua societate rezultata din asocierea a doi dezvoltatori imobiliari de succes din Sectorul 5. Aceasta initiativa a fost intreprinsa ulterior colaborarii lor initiale si a avut ca scop consolidarea fortelor si experientelor lor in domeniul imobiliar.

confort urban evolution
  • Obiectivul principal al noii societati a fost sa valorifice know-how-ul fiecarui membru asociat in dezvoltarea proiectelor rezidentiale, astfel incat sa se conformeze cerintelor pietei si nevoilor actuale. Un aport crucial al asociatiei a fost faptul ca fiecare reprezentant a adus echipe experimentate de arhitecti si ingineri, precum si o perspectiva de dezvoltare pe termen lung a noului proiect rezidential.
  • Aceste imobile rezidentiale sunt promovate sub marca deja bine-cunoscuta: CONFORT URBAN, o marca ce este recunoscuta ca un indicator al calitatii, seriozitatii si profesionalismului, fiind printre cele mai apreciate proiecte imobiliare din Bucuresti.
  • In prezent, sub acest brand se gasesc aproximativ 3.000 de apartamente deja locuite, pe care le regasim in cele 35 de blocuri care au fost date in folosinta. CONFORT URBAN RESIDENCE este dezvoltat pe o suprafata de teren de peste 40.000 mp in Sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Soseaua Salaj, cu acces facil din Calea Rahovei, in imediata apropiere a marilor centre comerciale si galeriilor din zona, fiind situat la doar 15 minute distanta de Piata Unirii.  

Confort Urban Residence, astazi !

Left ImageRight Image

Promenada comerciala, denumita URBAN STREET MALL din cadrul ansamblului gazduieste astazi un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: Supermarket Coral, Exclusive 363 Kids&Play, Atelierul Pescaresc (furnizor de materie prima fresh pentru pescariile si restaurantele din Bucuresti), doua saloane de infrumusetare, agentie de turism, farmacie, plafar, Mini Market, sala de fitness si intretinere corporala Urban Gym.

In etapa Confort Urban Park Residence, spatiile comerciale depasesc 6.000 de metri patrati utili, demonstrand angajamentul dezvoltatorilor de a crea spatii comerciale generoase si versatile, potrivite pentru diverse activitati si servicii.

Magazinul LIDL a fost recent deschis pe un teren de 9.500 mp, amplasat in centrul noii etape a proiectului rezidential. Acesta a atras deja atentia locuitorilor ansamblului Confort Urban, precum si a celor din proiectele vecine.

WhatsApp Image 2023 06 07 at 16.36.41 1

DEZVOLTAM, INOVAM, DECI EVOLUAM !

Planurile noastre nu se opresc aici, iar in cadrul noilor etape denumite astazi Confort Urban Evolution, avem in vedere dezvoltarea unui nou mega proiect rezidential, ce va cuprinde aproximativ 40 de blocuri, care vor fi construite in aceasta zona, flancate de promenade comerciale dedicate serviciilor si retailului.

Energia verde, constructiile de cladiri verzi si utilizarea tehnologiilor smart reprezinta noul trend in acest moment in domeniul imobiliar, motiv pentru care SIMEDO CONSTRUCT S.A., dezvoltatorul imobiliar al acestui nou proiect rezidential, dezvolta un nou cartier, care va integra cele mai recente tehnologii din domeniul rezidential pentru viitoarele blocuri.

Locuintele din Confort Urban Evolution vor fi construite la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta energetica, urmand sa fie pre-certificate de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi  (RoGBC) si sa obtine statutul de Case Verzi.

Confort Urban Evolution este unul dintre cele mai mari si ambitioase proiecte rezidentiale din zona de Sud a Capitalei si, probabil, cel mai complet proiect rezidential din Sectorul 5 al Capitalei.

Acest proiect rezidential, avand o valoare de investitie de peste 155 de milioane de euro, va cuprinde la finalizare 40 blocuri cu 4.000 de apartamente, o zona cu astfel de proprietati, o zona comerciala de aproximativ 6.500 mp in care vor fi amplasate diferite centre si galerii comerciale, precum si magazine de proximitate, parcuri de mari dimensiuni cu locuri de joaca incluse si zone speciale dedicate relaxarii.

“Am reusit sa cream, in timp, in proiectele dezvoltate un mediu sigur si prietenos pentru familiile care cauta un camin confortabil, sigur si accesibil, care vine la pachet cu o multime de facilitati pe care le consideram absolut necesare unei vieti moderne. Proiectele noastre sunt situate la doar cativa kilometrii de Piata Unirii si ofera, pe langa accesul intr-o comunitate tanara, vibranta si sigura, o serie de posibilitati de afaceri insemnate, deoarece acestea sunt insotite de zone comerciale ample in care exista deja o mare varietate de magazine, restaurante, spatii comerciale diverse, magazine de tip supermarket, saloane de infrumusetare, farmacie si chiar o sala de fitness ultra moderna pentru sport si intretinere corporala. Aceste facilitati sunt amplasate de regula la parterul blocurilor noastre sau in proximitate si sunt menite sa completeze dar sa si ridice gradul de confort al rezidentilor nostri oferindu-le astfel un pachet complet in proximitatea caminului lor. Cu o istorie impresionanta, care ne face mandri, cu peste 3.000 de locuinte exceptionale pe care le-am livrat in ultimii ani, pentru care am primit titlul de “Cel mai mare ansamblu rezidential din Sectorul 5”, suntem siguri ca noul nostru proiect numit EVOLUTION va impresiona si va surprinde in cel mai placut mod posibil, fiind o adevarata evolutie in domeniul dezvoltarii imobiliare durabile si de calitate!”

Va multumim pentru increderea acordata in cei peste 10 ani de activitate in dezvoltarea imobiliara din Romania!

Cu respect si consideratie,
Echipa Confort Urban Residence

male

Tariuc Alexandru Ion

General Manager

0784.361.361
male

Visan Matei

Manager Proiect

0754.013.013
male

Minzat Marius Alexandru

Manager Comercial

0756.043.106
female

Minzat Nicoleta Daniela

Manager Financiar

0756.043.105
male

Vlasceanu Iulian Cristi

Manager Productie

0752.304.570
male

Neacsu Cristian

Manager Finisaje

0747.814.300
male

Ion Sorin

Manager Tehnic

0729.100.458
male

Ghetu George

Departament Finisaje

0785.268.932
male

Teodor Adrian

Departament Contabilitate

0723.204.531
female

Radu Bianca Elena

Relatii Clienti

0752.301.775
male

Bica Robert

Manager Juridic

0747.069.016
female

Toma Catalina Ionela

Asistent Juridic

0728.988.630

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image