Divizia financiara - Confort Urban Park Residence
ELM07391 1 scaled

Divizia financiara Credit24h.ro

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu surse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

modalitati plata 2560

Modalitati de achizitie

variate si extrem de flexibile

TOATE TIPURILE DE CREDIT

Sunt acceptate toate tipurile de credit: “Noua Casa”, credit imobiliar, credit ipotecar, leasingul imobiliar, etc.

DE LA TOATE BANCILE

Departamentul nostru este dedicat clientilor si este disponibil pentru a oferi servicii financiare complete. Ne mandrim cu parteneriatele solide pe care le-am incheiat cu o gama larga de institutii bancare de incredere.

SI ASISTENTA GRATUITA

Din dorinta de a oferi posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului nostru rezidential.

Campania Candva, Acasa!

Banner Diaspora Confort Urban1

Am creat aceasta campanie, special pentru toti romanii din afara tarii, care doresc sa-si cumpere o casa, acasa!

Descopera oportunitatea de a achizitiona o locuinta in Romania chiar si cu venituri din afara tarii! Acceseaza link-ul de mai jos pentru a obtine informatii valoroase si sfaturi utile despre procesul de cumparare a unei proprietati in Romania, indiferent de locul in care iti desfasori activitatea profesionala.

Aici vei gasi informatii cuprinzatoare despre avantajele si restrictiile privind achizitionarea unei locuinte in Romania in calitate de cetatean strain sau rezident in afara tarii. Vei afla despre procedurile de cumparare, optiunile de finantare disponibile si modalitatile de protejare a drepturilor tale in procesul de achizitie.

Pregatirea dosarului cu toate documentele necesare va fi realizata exclusiv de catre expertii nostri!

Asadar, nu rata oportunitatea de a te bucura de avantajele unei proprietati in Romania! Acceseaza link-ul de mai sus si incepe sa explorezi posibilitatile de a-ti achizitiona locuinta dorita in aceasta frumoasa tara cu veniturile tale din afara granitelor.

slider gradient green

Alege Creditul care ti se potriveste!

Ai la dispozitie pentru simularea unui credit o gama variata de instrumente online, disponibile pe orice tip de dispozitiv, fie ca vorbim de laptop, tableta sau telefon.

Analiza financiara gratuita, pregatirea dosarului si asistenta pe care o oferim, fac demersul dumneavoastra mult mai rapid si mai confortabil.

  • Indicam clientilor nostri cele mai potrivite oferte de credit.
  • Te ajutam sa intelegi mai bine procesul de creditare.
  • Cautam solutii complexe pentru nevoile dumneavoastra de creditare.
  • Pregatim etapele necesare semnarii creditului.

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image