Urban Evolution - Confort Urban Park Residence
joel filipe jU9VAZDGMzs unsplash

Noul Confort Urban Evolution

Inspiratie pentru viitor

Confort Urban Decembrie23 10

Bine ati venit in Confort Urban Evolution din Sectorul 5, Bucuresti.
Un cartier in continua evolutie si schimbare!

Cu un istoric care ne face mandri, cu peste 3.000 de locuinte livrate in ultimii ani, cu titluri precum “Cel mai mare ansamblu rezidential din Sectorul 5”, plecam din nou increzatori la drum, cu o noua etapa, care va reflecta experienta dobandita de-a lungul timpului, pasiunea si dedicarea pe care le investim in fiecare etapa a proiectului nostru, precum si calitatea de la care nu am facut niciodata rabat.

MicrosoftTeams image 1

Inspiratie pentru viitor, noul Confort Urban Evolution isi deschide portile catre viitor si va invita sa faceti pasul in noua voastra casa, aflata in unul dintre cele mai ambitioase si moderne proiecte rezidentiale din Sectorul 5 al Capitalei, un proiect cu totul verde si prietenos cu mediul inconjurator.

In ultimii ani, Sectorul 5 a cunoscut o transformare semnificativa, datorita in principal investitiilor publice din partea autoritatilor locale, dar si a celor provenite din sectorul privat, in diferite proiecte cu adevarat remarcabile, orientate catre comunitatile din acest sector.

Confort Urban, brandul care a scris istorie in Sectorul 5 inca din anul 2012, este incantat sa anunte continuarea implicarii sale in aceasta zona prin lansarea in curand a unei noi investitii majore in proiectul Confort Urban Evolution, probabil cea mai importanta dezvoltare imobiliara rezidentiala din aceasta zona a Capitalei.

zane lee MgHZuCrCo5g unsplash
 • Prin consolidarea succesului celor doua proiecte anterioare, Confort Urban si Confort Urban Garden, obiectivul noului proiect, Confort Urban Evolution, este sa devina un simbol al inovatiei intr-o zona aflata in continua dezvoltare in Bucuresti, inspirand astfel si alte investitii sau proiecte imobiliare din zona.

 • Arhitectura noilor cladiri care vor compune proiectul va fi moderna si unica, arhitectii si proiectantii noului proiect asigurandu-se astfel ca acestea vor ramane o completare frumoasa si relevanta pentru multi ani in viitor.

 • Designul spatiului propriu si al zonelor comune va fi orientat spre incurajarea socializarii si crearea unui sentiment de apartenenta, dezvoltand astfel o comunitate unita si puternica, in definirea conceptului european si chiar mondial de ,,good living”.

Imaginati-va trezindu-va in fiecare dimineata intr-un apartament modern si elegant, eficient energetic, inconjurat de vegetatie bogata si cu privelisti impresionante asupra orasului.

Imaginati-va avand acces la tehnologie de ultima generatie care se adapteaza nevoilor dumneavoastra in continua schimbare si la zone comune concepute pentru a stimula sentimentul de comunitate si apartenenta.

Confort Urban Evolution

dovada clara a evolutiei modului in care vom alege in viitor sa locuim in Bucuresti,

500.000 mp teren

spatii

15.000 mp spatii verzi

4000 locuinte

Layer 17 1

locuri de joaca

Layer 55

cai acces rapide

Layer 33

case smart

Layer 51

case verzi

Layer 28

promenada comerciala

Confort Urban Evolution va reprezenta o dovada clara a evolutiei modului in care alegem sa locuim in viitor in Bucuresti, intr-un proiect care combina cele mai bune caracteristici ale proiectelor anterioare, Confort Urban si Urban Garden, cu tehnologii de ultima generatie: case smart, locuinte certificate ca fiind ecologice, sustenabilitate, responsabilitate sociala si preocupare pentru mediu si natura. Acestea sunt valorile si principiile care definesc evolutia catre un nou mod de locuire si reprezinta esenta Noului Confort Urban Evolution.

getty images PXxK8VeDqtQ unsplash
 • In cadrul noului proiect Confort Urban Evolution, am integrat cele mai bune caracteristici si experiente din cele doua proiecte anterioare, Confort Urban si Urban Garden, pentru a stabili un nou standard in locuintele moderne. Prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie si un design inovator, ne-am asigurat ca proiectul este sustenabil si adaptat nevoilor comunitatii. De-a lungul ultimilor 12 ani, am analizat cu atentie feedback-ul locuitorilor si am integrat aceste informatii pentru a crea un mediu de locuit care raspunde cu adevarat nevoilor si preferintelor acestora.

 • Confort Urban Evolution – va fi o oaza verde in inima Sectorului 5, dispusa pe o suprafata de aproximativ 50 de hectare de teren, amenajata cu foarte mare atentie la detalii si cu o functionalitate excelenta.

Cladirile rezidentiale vor avea un regim de inaltime mixt de 8 pana la 10 etaje, iar cele comerciale vor avea un regim redus de inaltime de maxim 5 etaje, in timp ce zona comerciala adiacenta imobilelor, va dispune de regim de inaltime de maxim parter plus un etaj.

Ne-am asigurat ca cele peste 1.500 de noi locuinte vor fi conectate cu natura, oferind acces rapid la o zona verde care depaseste 15.000 mp, unde veti putea petrece timp de calitate cu familia sau cu prietenii.

 • Urban Evolution nu se rezuma doar la constructia de noi cladiri, ci si la transformarea unei zone si la crearea unui mediu durabil si placut pentru comunitate. Astfel, acest proiect va aduce beneficii nu doar locuitorilor acestei dezvoltari, ci si comunitatii inconjuratoare si orasului Bucuresti in ansamblu.

 • Fiecare apartament va fi proiectat pentru a maximiza confortul si functionalitatea, iar amenajarile urbane vor imbunatati semnificativ calitatea vietii locuitorilor.

 • Confort Urban Evolution va fi un proiect imobiliar inovator si sustenabil, care vine sa completeze transformarile din ultima perioada din Sectorul 5, adaugand o zona rezidentiala de o calitate cu totul speciala si completand tabloul zonelor rezidentiale existente.

getty images Zqtp YFaR0 unsplash

Noi credem ca in urmatorii ani, aceasta parte a Bucurestiului va continua sa se dezvolte semnificativ, sa beneficieze de upgrade-uri masive si sa se modernizeze rapid. Aceasta evolutie va oferi oportunitati variate pentru locuitorii sai si pentru cei interesati sa-si deschida afaceri in aceasta zona vibranta.

Situat in partea de sud-vest a orasului, Sectorul 5 este „Acasa” pentru peste 300.000 de oameni si este considerat una dintre cele mai importante zone urbane din capitala.

Pe langa beneficiile interioare ale proiectului Confort Urban Evolution, amplasarea sa in Sectorul 5 ofera acces rapid la servicii publice, facilitati culturale, centre comerciale si zone de agrement. In plus, zona este usor accesibila prin retelele de transport public, facilitand calatoriile catre centrul orasului.

“Am reusit sa cream, in timp, in proiectele dezvoltate, un mediu sigur si prietenos pentru familiile ce cauta un camin confortabil, sigur si accesibil, insotit de o multitudine de facilitati pe care le consideram esentiale intr-o viata moderna. Proprietatile noastre sunt situate la doar cativa kilometri de Piata Unirii si ofera, pe langa accesul intr-o comunitate tanara, vibranta si sigura, o serie de oportunitati de afaceri semnificative. Acestea sunt inconjurate de zone comerciale ample care gazduiesc deja o varietate considerabila de magazine, restaurante, spatii comerciale diverse, supermarketuri, saloane de infrumusetare, farmacii si chiar o sala de fitness ultramoderna pentru activitati sportive si ingrijire corporala. Aceste facilitati sunt de obicei amplasate la parterul blocurilor noastre sau in proximitate si sunt menite sa completeze si sa imbunatateasca confortul rezidentilor nostri, oferindu-le un pachet complet in apropierea locuintei lor. Cu o istorie impresionanta, de care suntem mandri, si cu peste 3.000 de locuinte exceptionale livrate in ultimii ani, pentru care am primit titlul de „Cel mai mare ansamblu rezidential din Sectorul 5”, suntem increzatori ca noul nostru proiect numit EVOLUTION va impresiona si va surprinde in cel mai placut mod posibil, reprezentand o adevarata evolutie in domeniul dezvoltarii imobiliare durabile si de calitate!”

Sursa: ECHIPA Confort Urban Evolution

In ceea ce priveste modul de achizitie al garsonierelor si apartamentelor din Confort Urban Residence, acesta este foarte variat, extrem de flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului. Oferim posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, sa o poata faca atat cu ajutorul bancii, cat si cu resurse proprii sau plata esalonata direct la dezvoltator.

Sunt acceptate toate formele de credit: credit “Noua Casa”, credit imobiliar, credit ipotecar sau leasingul imobiliar, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului.

Pentru a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, pasul initial este sa alegeti locuinta dorita si sa achitati taxa de rezervare necesara (500 de euro). In continuare, o echipa formata din profesionisti, inclusiv consilieri de vanzari, consilieri de credite din cadrul bancii alese, notari, juristi si avocati, va vor oferi indrumare si consiliere gratuita pe tot parcursul derularii tranzactiei.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, nr. 157 pentru mult mai multe detalii sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0725 740 901 – Call Center Confort Urban Residence.

Mijloace de transport si localizare

AUTOBUZ: 117, 139, 220, 226, 227
TRAMVAI: 32

Autobuzul 117 (statia Confort Urban) face legatura cu Piata Unirii, traseul fiind unul scurt si facil (15 min), iar autobuzul 227 face legatura cu Piata Rahova sau Cora Alexandriei.

 • 5 minute pana la Cora Alexandriei

 • 10 minute pana la Liberty Mall

 • 10 minute pana la Parcul Carol

 • 10 minute pana la Promenada Comerciala Vulcan

 • 15 minute (7 km) pana la Piata Unirii

 • 15 minute (5 km) pana la Afi Cotroceni

confort urban evolution apartamente

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image