Promotii active - Confort Urban Park Residence
ELM07391 1 scaled

Promotii active

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este una extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de credit: credite Noua Casa, credite ipotecare, imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

 • Avans 5% noua casa  – discount  5%
 • Avans 15% credit ipotecar- discount  5%
 • Plata integrala in avans- surse proprii- discount 8% (din pretul de lista +TVA 5%)
 • PACHET PROMO “ALL INCLUSIVE” (bloc 3). Pachetul include apartament 2 camere tip 08, sau 09 + parcare  – pret 64.900 Eur (tva inclus).
WhatsApp Image 2023 11 02 at 15.47.20 1

Apartamente cu plata esalonata in Confort Urban Park Residence

Acasa – Visul oricarui roman aflat in tara sau in strainatate!

Lucrezi in tara sau in strainatate si vrei sa ai casa ta, dar nu poti accesa acum un credit bancar?

In Confort Urban Park Residence poti achizitiona si cu plata esalonata, fara dobanda si fara costuri ascunse.

 • Avans minim necesar 50%
 • Transe incepand de la 1.113 Euro/luna(rata este calculata pentru o garsoniera, avand pretul de 50.900 Eur+TVA 5%)
 • Transe pe o perioada de maxim 24 de luni de la semnarea promisiunii bilaterale
 • Pretul este securizat si nu ai costuri ascunse
 • Te poti muta in apartament imediat ce acesta este finalizat, sub conditia achitarii a 50% din valoarea imobilului

*Sistemul de plata in transe de pret va fi valabil pentru contractarea unui apartament pana la data de 30.11.2023. Pentru detalii suplimentare, consulta  sectiunea dedicata pe site-ul nostru. Dezvoltatorul imobiliar isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Emag – Campanie Fidelizare

Contribuie la dezvoltarea comunitatii Confort Urban si adu-ti prietenii aproape, iar noi te resplatim cu un voucher eMAG in valoare de 500 de euro, pe care il poti folosi pentru achizitionarea de electrocasnice sau orice altceva iti doresti pentru noua ta casa!

Vino la vizionare cu un prieten, iar daca el decide sa se alature comunitatii Confort Urban, vei primi automat un voucher eMAG in valoare de 500 Euro.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu agentul tau, iar el iti va oferi toate detaliile!

*Pentru detalii suplimentare, inclusiv durata, consulta regulamentul campaniei. Dezvoltatorul imobiliar isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate. Toate imaginile au caracter ilustrativ si pot suferi modificari.

*Aceasta campanie este destinata in exclusivitate celor care au achizitionat sau au semnat un antecontract pentru un imobil in cadrul Confort Urban Residence Rahova.

Acceseaza Regulament Campanie aici.

Poza 5 recomanzi idem
WhatsApp Image 2023 11 02 at 15.47.19

Urban Sales – credit

Rezerva acum apartamentul dorit din Confort Urban Park Residence si iti oferim preturi speciale, indiferent daca alegi sa achizitionezi prin credit bancar Noua Casa sau prin credit ipotecar.

 • Dispui de avans 5%?
  Noi iti oferim un discount de 5% din pretul de lista, daca semnezi promisiunea bilaterala.
 • Dispui de avans 15%?
  Primesti un discount de 5% din pretul de lista, daca semnezi promisiunea bilaterala.

*Oferta valabila in limita stocului disponibil, pana la data 30.11.2023. Dezvoltatorul imobiliar isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Urban Sales – plata integrala

Rezerva acum apartamentul dorit in cadrul Confort Urban Park Residence si iti oferim preturi speciale, indiferent daca optezi pentru plata prin credit bancar Noua Casa sau prin credit ipotecar.

 • Prin achitarea integrala in avans, beneficiezi de un discount de 8% (din pretul de lista + TVA 5%). Acest avantaj este disponibil pentru toti clientii care semneaza promisiunea bilaterala pe durata campaniei “Summer Sales”.

*Oferta valabila in limita stocului disponibil, pana la data 30.11.2023. Dezvoltatorul imobiliar isi rezervă dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

WhatsApp Image 2023 11 02 at 15.47.19 2

In ceea ce priveste modalitatea de achizitie a garsonierelor si apartamentelor din Confort Urban Residence, am dezvoltat un sistem extrem de variat, flexibil si bine pus la punct prin departamentul nostru de vanzari. Oferim posibilitatea oricarui potential cumparator de a-si achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul bancii, fie utilizand resursele proprii si alegand plata esalonata.

Sunt acceptate toate formele de credit, inclusiv creditul Noua Casa, creditul imobiliar, creditul ipotecar si leasingul imobiliar, din partea oricarei banci. Acest lucru este posibil datorita contractelor de parteneriat incheiate cu institutiile bancare, care vor furniza asistenta gratuita in biroul nostru de vanzari pentru intocmirea dosarului necesar obtinerii creditului.

Procedura este simpla: alegeti locuinta dorita din cadrul ansamblului si achitati taxa de rezervare necesara (1000 euro). Imediat, o echipa de profesionisti dedicata, care include consilieri de vanzari, consilieri de credite din banca aleasa, notari, juristi si avocati, va vor oferi indrumare si consultanta pe tot parcursul derularii creditului.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru situat pe Soseaua Salaj nr. 363, pentru a va oferi informatii mai detaliate sau ne puteti contacta la numarul 0725 740 901 – Call Center Confort Urban Residence.

Disclaimer:  Sistemul de plata esalonata se va aplica la contractarea unui apartament pana la data 30.11.2023.

Dezvoltatorul imobiliar  isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Sistemul de plata esalonata presupune achitarea pretului in mai multe transe. Aceasta modalitate de plata nu constituie o activitate de creditare in conformitate cu prevederile Ordinului ANPC nr. 4/2017 si Ordonantei de Urgenta 52/2016, ci reprezinta o modalitate de plata esalonata a pretului, fara aplicarea de dobanda, in conformitate cu conditiile convenite cu vanzatorul prin intermediul antecontractului.