Specificatii tehnice si caracteristici - Confort Urban Park Residence
ELM07391 1 scaled

Specificatii tehnice si caracteristici proiect

Confort Urban Park Residence

Detaliile sunt cele care fac diferenta

Confort Urban Residence iti ofera doza potrivita de lux si confort pentru a reveni mereu, cu drag acasa!

Te poti bucura acum de finisaje premium upgraded in Confort Urban Park Residence, alese si combinate cu ajutorul designerilor de interior din Avalon Romania, fara costuri suplimentare!

Iti prezentam cateva dintre detaliile care reprezinta un upgrade major si o baza de calitate superioara pentru viitoarea ta amenajare de interior:

  • Usi,parchet,vopseluri,sanitare,ceramica

  • Usi de interior Bella Casa

  • Vopsea interior Savana

  • Parchet laminat dublu click – Kronos

  • Ceramica rectificata, cu dimensiuni mari 60 x 120

  • Bateriile de cada si lavoir Birken – negre

  • Rezervoare incastrate

  • Detaliile precum butonul de actionare al rezervorului in nuante de negru, crom sau alb

  • Plinta alba din polimer

  • Parchet de calitate superioara – clasa de trafic AC4/AC5 – trafic intens

Imbinate armonios nuantele ceramicii, texturile si toate celelalte detalii ofera un aer modern, contemporan si totodata elegant interiorului imobilului pe care il vei alege, fie ca vorbim despre un studio sau despre un apartament cu doua sau trei camere.

Totul fara nici un cost suplimentar pentru tine, acum inclus in pretul apartamentelor selectate, pe care le poti alege daca esti pregatit sa achizionezi un apartament finalizat, in care te poti muta imediat!

In plus primesti si pachetul de discounturi negociat pentru tine cu partenerii care se ocupa de mobilier si electrocasnice, ca: Mobilier1.ro, Flanco, Scandinavian Design, Mobexpert si multi altii, pentru ca achizitia si procesul de mobilare si amenajare interioara sa devina o experienta memorabila pentru tine.

Finisaje moderne

Proiectul se remarca prin finisaje si dotari de inalta calitate, menite sa ofere confortul si siguranta necesare, intrucat se doreste ca rezidentii sa simta in fiecare zi ca locuiesc intr-un ansamblu cu adevarat modern.

Finisaje moderne

Incalzire eficienta

Fiecare unitate locativa dispune de centrala Immergas 24 Kw prin condensare conectata la calorifere din otel importate din Italia, asigurand astfel o incalzire eficienta dar in acelasi timp si economica.

Incalzire eficienta

Izolatie termica si fonica

Tamplaria PVC Veka cu 5 camere si geam termopan Low-E asigura izolatia termica si fonica, iar usile Bella Casa adauga eleganta si rafinament.

Izolatie termica si fonica

Interioare de lux

Pentru finisajele interioare, au fost alese placarile cu gresie si faianta importate din Spania, iar parchetul laminat dublu click de 8 mm este de asemenea importat pentru a garanta calitatea si durabilitatea.

Interioare de lux

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare moderne Cersanit completeaza stilul si functionalitatea baii, iar usa antiefractie asigura siguranta si protectie pentru locatari.

Obiecte sanitare

Aspect modern

Izolatia termica a cladirii este realizata cu ajutorul polistirenului expandat de 10 cm, iar tencuiala decorativa exterioara Baumit adauga un aspect elegant si modern.

Aspect modern

Prima impresie conteaza

Specialistii nostri, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor ghida in gasirea si combinarea cu grija a elementelor, astfel incat sa va puteti personaliza interiorul noului dumneavoastra camin exact asa cum ati visat.

avalon romania

Avalon Romania Building Industry este lider in furnizarea de materiale si echipamente de constructii, iar experienta lor ne asigura ca putem satisface cele mai pretentioase cerinte ale clientilor nostri, de la cele mai simple la cele mai complexe proiecte de amenajare interioara.

Fie ca doriti sa alegeti parchetul potrivit, sa alegeti culoarea peretilor sau sa adaugati detalii elegante in designul apartamentului dumneavoastra, echipa noastra de experti si consultanti in amenajari interioare, impreuna cu Avalon Romania, va va ghida in a face alegerea perfecta pentru a crea o locuinta moderna si cu adevarat rafinata.

Colaborarea noastra cu Avalon Romania, un partener de top in domeniul materialelor de constructii, este doar o alta dovada a angajamentului nostru de a oferi cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra de amenajare si finisare interioara.

In plus, colaborarea noastra cu Avalon Romania ne permite sa oferim o gama larga de finisaje interioare standard, incluse in pretul apartamentului, dar si optiuni de lux, premium

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image