Urban Street Mall - Confort Urban Park Residence
WhatsApp Image 2023 06 30 at 10.14.36 4

Urban Street Mall

Pentru confortul tau si al familiei tale

Promenada comerciala din ansamblul rezidential gazduieste astazi numeroase spatii comerciale si magazine de proximitate, cu scopul de a oferi confort rezidentilor.

Confort Urban Decembrie23 10

Promenada comerciala din cadrul ansamblului rezidential gazduieste astazi pe toate laturile sale un numar mare de spatii comerciale si magazine de proximitate a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: Supermarket Coral, Exclusive 363 Kids&Play, Atelierul Pescaresc (furnizor de materie prima fresh pentru pescariile si restaurantele din Bucuresti), doua saloane de infrumusetare, agentie de turism, farmacie, plafar, Mini Market, Sala de Fitness si intretinere corporala Urban Gym.

Facilitatile care vor insoti noua etapa a proiectului sunt variate si depasesc cu mult o simpla promenada comerciala sau magazine de proximitate. Se va dezvolta o galerie comerciala ampla, cu o suprafata de aproximativ 6.000 de metri patrati, unde vor fi prezente branduri cunoscute, cum ar fi Lidl sau Pepco, vor exista zone dedicate spatiilor verzi si de relaxare, parcuri si locuri de joaca modern amenajate, facilitati sportive, spatii pentru activitati de cumparaturi en-gros si en-detail, impreuna cu o varietate de alte servicii.

Magazinul LIDL a fost deschis recent pe un teren de 9.500 mp si este amplasat in centrul noii etape a proiectului rezidential. Acesta a atras deja atentia locuitorilor din ansamblul Confort Urban, precum si a celor din proiectele vecine.

Mijloace de transport

AUTOBUZ: 117, 139, 220, 226, 227
TRAMVAI: 32

Autobuzul 117 (statia Confort Urban) face legatura cu Piata Unirii, traseul fiind unul scurt si facil (15 min), iar autobuzul 227 face legatura cu Piata Rahova sau Cora Alexandriei

  • 5 minute pana la Cora Alexandriei

  • 10 minute pana la Liberty Mall

  • 10 minute pana la Parcul Carol

  • 10 minute pana la Promenada Comerciala Vulcan

  • 15 minute (7 km) pana la Piata Unirii

  • 15 minute (5 km) pana la Afi Cotroceni

confort urban evolution apartamente

Parteneri Confort Urban Residence

sudrezidential
credit24h
avalon romania
urbanis adiru
MicrosoftTeams image